Logo

Røget laks på marineret squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
60 g røget laks i skiver
3 tsk olivenolie
1 tsk hvidvinseddike
frisk basilikum
lidt hakket hvidløg
salt
peber
1/2 squash
frisk dild
5 tsk balsamico
30 g græsk yoghurt
10 g ørredrogn
30 g brød

Olivenolie, hvidvinseddike, basilikum og hvidløg blendes og smages til med salt og peber.
Skær squash i tynde skiver, læg dem i en skål og hæld marinaden over. Bland med grofthakket dild.
Kog balsamico vineddike kraftigt ind, til den begynder at blive tyk.

Servering:
Anret squash skiverne på midten af en tallerken og læg laksen som en rose oven på.
Dryp rundt om med skiftevis balsamico og græsk yoghurt.
Træk en tandstikker igennem så der dannes et mønster.
Pynt med ørredrogn og dild.
Spis godt brød til og suppler med ekstra grønsager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fransk pie og rabarbersuppeDenne varme pie kommer fra Alsace i det nordlige Frankrig. Retten er fyldig, så desserten...
• Pizza med gedeost, ansjoser og rosinerHvis du gerne vil lave en lidt alternativ fyld til pizzaen så prøv denne opskrift med...
• Grillede lammekoteletterLammekoteletter bliver meget lækre på grillen. De bør krydres kraftigt og serveres med...
• CitronglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os