Logo

Røget lakserulle med laksemousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Først moussen:
100 g røgede lakserester i små stykker, 1 hårdkogt hakket æg, 75 g
flødeost naturel, 1 dl cremefraiche 38%, 2 spsk klippet purløg, 4-6 skiver røget laks
Rør alle ingredienserne til moussen sammen i en skål.
Læg lakseskiverne med et lille overlap i forlængelse af hinanden på et
stykke plastfilm. Fordel laksemoussen ovenpå og rul skiverne omkring
moussen.
Sno enderne af plastfilmen, og pak derpå rullen ind i et stykke plastfolie. Læg rullen i fryseren.
Tages ud af fryseren ca. 1 time inden den skal bruges, og skæres i ca. 1 cm tynde skiver mens den er frossen.
Hvis man ikke bruger hele rullen, skal resten blot i fryseren igen til næste hold gæster.
Skiverne anrettes med lidt salat og brøndkarse samt et stykke lækkert brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Linsefrikadeller - VeganerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøfsandwich de luxeDen jyske model på en luksusudgave af den kendte bøfsandwich. Bøffen er tilberedt af...
• Mørbrad med frugt, grønsager, rosiner og nødder + IsFrugt, grønsager, rosiner og nødder fremhæver den fine mørbradsmag.
• Kylling med paprika + Brødbudding med kirsebærEn helt speciel kylling: Flad, ganske særlig krydret, ganske særlig sprød og ganske særlig...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os