Logo

Røget lammekølle med Tzatziki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g røget lammekølle i tynde skiver
500 g tomater
1,5 kg bagte kartofler.

Tzatziki:
1 l Cheasy A38 0,1%

1 agurk (ca. 325 g)
1 tsk groft salt

3 småknuste fed hvidløg
1/2 tsk groft salt
friskkværnet peber

Tzatziki:
Sæt 3 kaffefiltre i en sigte over en skål. Fordel A38 i kaffefiltrene og lad den stå til afdrypning i køleskabet i mindst 10 timer. Kom den afdryppede A38 i en skål.

Riv agurken groft på rivejernet. Bland agurken sammen med det grove salt og lad det stå i ca. 1/2 time. Kom agurken i en sigte og skyl hurtigt saltet af. Knug den groftrevne agurk fri for væde - brug evt. et klæde.

Vend forsigtigt agurk, hvidløg, salt og peber i den afdryppede A38 og lad tzatzikien trække tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Smag til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pølser med blommerelish og spidskålPrøv at servere pølser med en sursød blommerelish i stedet for ketchup. En lun salat med...
• Nakkefilet m/ krydderurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Farmerbøf med ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Belgisk risbudding Denne opskift stammer, som navnet antyder, fra Belgien hvor den er kendt som rijspap. I...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os