Logo

Røget lammekølle med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 couverter

 

600 g røget lammekølle
2 dl rødvinseddike
300 g rødløg
100 g akacie-honning
½ stk agurk
10 g rosenpeber
200 g sukker
3l0 g alm. eddike
150 g rasp
300 g past. æggehvide
70 g feta skiver
Lidt frissée-salat.
 
Der koges en lage til rødløgene af rødvin, akasie-honning, rødvinseddike, salt og hvid peber.
Det hældes over løgene og de skal trække i ca. 2 timer på køl.
Agurkerne skal befries for kerner, skæres i skiver og kommes i en lage
af sukker og eddike, som er kogt ind og som er kold og der kommes
rosenpeber også i og trække i ca. 1 ½ time.
Fetaen vendes i æggehvider og rasp 3 gange.
Der skæres tynde skiver af lammekøllen og de foldes til roser.
Fetaen steges i frituren og så skal der anrettes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?