Logo

Røget lammekølle med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 couverter

 

600 g røget lammekølle
2 dl rødvinseddike
300 g rødløg
100 g akacie-honning
1/2 stk agurk
10 g rosenpeber
200 g sukker
3l0 g alm. eddike
150 g rasp
300 g past. æggehvide
70 g feta skiver
Lidt frissée-salat.
 
Der koges en lage til rødløgene af rødvin, akasie-honning, rødvinseddike, salt og hvid peber.
Det hældes over løgene og de skal trække i ca. 2 timer på køl.
Agurkerne skal befries for kerner, skæres i skiver og kommes i en lage
af sukker og eddike, som er kogt ind og som er kold og der kommes
rosenpeber også i og trække i ca. 1 1/2 time.
Fetaen vendes i æggehvider og rasp 3 gange.
Der skæres tynde skiver af lammekøllen og de foldes til roser.
Fetaen steges i frituren og så skal der anrettes.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt kyllingefilet med hokaidoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pølse og surkål i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillstegt andebryst med spidskål og blommer i tahindressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cones with whipped creamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os