Logo

Røget makrelmousse.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røget makrelmousse.

1 røget makrel uden skind og ben (ca. 250 g)

250 g kvark 1%

4 spsk klippet frisk purløg

1 finthakket zittauerløg (ca. 50 g)

2 tsk friskpresset citronsaft

½ tsk groft salt

friskkværnet peber

300 g kogte, kolde aspargeskartofler i skiver

1 liter salat fx lolo bianco salat (ca. 100 g)

Pynt:

purløgsstrå

friskkværnet peber

Tilbehør: 300 g ristet rugbrød

 

Findel makrelkødet med en gaffel og rør det sammen med kvark og de øvrige ingredienser.

Stil moussen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen:

Fordel makrelmoussen på tallerkener og læg kartoflerne på midten.

Anret salaten på kartoflerne og pynt med purløg og friskkværnet peber.

Tips:

Moussen kan stå tildækket i køleskabet til næste dag.

Makrel kan erstattes af røget ørred eller sild. I stedet for aspargeskartofler kan man koge søde kartofler i skiver - kogetiden er ca. 3 min.

Fryseegnet: Nej.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 877 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?