Logo

Røget medistergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ring røget medisterpølse
300 g kartofler (skrællet og skåret i kvarte)
2 gulerødder i skiver
250 g majskorn
½ l vand
salt, peber
hakket persille
 
Kog kartoflerne og gulerødder i let saltet vand 20 min.
Skær medisterpølsen i mundrettet stykker og fjern skindet.
Kom pølsestykkerne i gryden sammen med majskorn og kog endnu 5 min.
Smag til og server gryderetten med rigeligt hakket persille på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her