Logo

Røget medistergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 ring røget medisterpølse
300 g kartofler (skrællet og skåret i kvarte)
2 gulerødder i skiver
250 g majskorn
1/2 l vand
salt, peber
hakket persille
 
Kog kartoflerne og gulerødder i let saltet vand 20 min.
Skær medisterpølsen i mundrettet stykker og fjern skindet.
Kom pølsestykkerne i gryden sammen med majskorn og kog endnu 5 min.
Smag til og server gryderetten med rigeligt hakket persille på.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Perlehønelår i minigræskar med cashewnødder og mangoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Får i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Regnbueørred med æbleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta på limeblade med limesirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os