Logo

Røget multe og røget multekråse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 multe
Groft salt
Citrontimian
 
Fjern skællene, fileter og fjern benene.
Da multen er en vegetarfisk har den kråse.
Skær kråsen ren for hinder.
Skyl både fisk og kråse grundigt.
Skær multen i mindre stykker, drys med salt og citrontimian.
Hvil 15 min.
Kom savsmuld (her er brugt bøg, enebær og elmetræ, det er vigtigt at savsmulden er ren og fin).
Varm rygeovnen op til 80°C læg multen + kråse ind og ryg i ca. 10 min.
Hvis fisken ikke får helt nok i ovnen kan man bagefter grille den et par minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Torskefilet, urtebagt med grønne bønner i tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling i rød thaikarryPrøv den danske klassiker, kylling i karry, med thai-karrypasta i stedet for alm. karry,...
• Indiske frikadeller i yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugt marineret i hyldeblomstEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os