Logo

Røget multe og røget multekråse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 multe
Groft salt
Citrontimian
 
Fjern skællene, fileter og fjern benene.
Da multen er en vegetarfisk har den kråse.
Skær kråsen ren for hinder.
Skyl både fisk og kråse grundigt.
Skær multen i mindre stykker, drys med salt og citrontimian.
Hvil 15 min.
Kom savsmuld (her er brugt bøg, enebær og elmetræ, det er vigtigt at savsmulden er ren og fin).
Varm rygeovnen op til 80°C læg multen + kråse ind og ryg i ca. 10 min.
Hvis fisken ikke får helt nok i ovnen kan man bagefter grille den et par minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karbonader med stuvede grønsagerSe hvordan du laver karbonader med stuvede grønærter. En klassisk mormorret. Dansk mad,...
• Thai kyllingDenne thailandsk-indspireret kyllingret er meget spændende. Den laves med blandt andet med...
• Krydrede revelsbenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldeblomstparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!