Logo

Røget multe og røget multekråse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 multe
Groft salt
Citrontimian
 
Fjern skællene, fileter og fjern benene.
Da multen er en vegetarfisk har den kråse.
Skær kråsen ren for hinder.
Skyl både fisk og kråse grundigt.
Skær multen i mindre stykker, drys med salt og citrontimian.
Hvil 15 min.
Kom savsmuld (her er brugt bøg, enebær og elmetræ, det er vigtigt at savsmulden er ren og fin).
Varm rygeovnen op til 80°C læg multen + kråse ind og ryg i ca. 10 min.
Hvis fisken ikke får helt nok i ovnen kan man bagefter grille den et par minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LaksetærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelgratin med surkålEn solid tysk ret, som er til at blive mæt af. Forberedelserne varer kun en halv time,...
• Terrine med spinat og broccoli - mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomattærte med gedeostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!