Logo

Røget svinekød med grønt og æggenudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g æggenudler
250 g røget svinemørbrad
8 kinesiske svampe
1 rød peberfrugt
1 spsk olie
1 spsk finthakket ingefær
125 g sukkerærter
½ bk.bønnespirer
1 ½ dl svinekødsbouillon
2 spsk sojasauce

Kog nudlerne og stil til side.
Kødet skæres i skiver .
De udblødt svampe tages op og gem 4 spsk af væsken , hak svampene godt.
Peberfrugt skæres i strimler.
Kom nudler svampevæske ,bouillon og sojasauce i wokken og bland det god .

Server straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KyllingesalatHar du en rest kogt eller stegt kylling på køl eller frys, så er denne dejlige...
• Bagt kartoffel med baconfyldEn bagt kartoffel smager altid godt. Her er den peppet lidt om med bacontern og...
• Lammekam på grillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalveculotte med pærer, chili og kanel + Grapefrugt med granatæbleRigtig lækker sommermad. Dagen efter kan du bruge det fedtfattige kød i en sandwich eller...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!