Logo

Røget svinekød med grønt og æggenudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g æggenudler
250 g røget svinemørbrad
8 kinesiske svampe
1 rød peberfrugt
1 spsk olie
1 spsk finthakket ingefær
125 g sukkerærter
1/2 bk.bønnespirer
1 1/2 dl svinekødsbouillon
2 spsk sojasauce

Kog nudlerne og stil til side.
Kødet skæres i skiver .
De udblødt svampe tages op og gem 4 spsk af væsken , hak svampene godt.
Peberfrugt skæres i strimler.
Kom nudler svampevæske ,bouillon og sojasauce i wokken og bland det god .

Server straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hotte sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti napoletanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pocheret laks med kaviarsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnbagte ferskner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!