Logo

Røget sværdfisk med bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 g røget sværdfisk i strimler
400 g store hvide bønner
2 løg, snittede
2 fed hvidløg, snittede
2 tsk tomatpuré
6 tomater, delt i kvarte
6 stænk grøn tabasco
Salt
Peber, friskkværnet

Læg bønnerne i blød, i rigeligt vand natten over.

Varm olien i en stor tykbundet gryde og sauter løgene, tilsæt hvidløg og tomatpure, lad det lige brænde af og tilsæt så bønner og en kop vand.

Lad det simre under låg i 20 minutter, tilsæt tabasco, tomatstykker og 1 kop vand mere, og lad det simre i 20-30 minutter, smag til med salt og peber.

Anrettes på 4 tallerkener sammen med den skivede røget sværdfisk.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskehandlerens luxus dellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pastasalat med mild ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte rødspætterullerRødspættefileterne er fyldt med artiskokker og persille, og serveret med en lys sauce...
• Chokoladekage med engelsk cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!