Logo

Røget sværdfisk med bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g røget sværdfisk i strimler
400 g store hvide bønner
2 løg, snittede
2 fed hvidløg, snittede
2 tsk tomatpuré
6 tomater, delt i kvarte
6 stænk grøn tabasco
Salt
Peber, friskkværnet

Læg bønnerne i blød, i rigeligt vand natten over.

Varm olien i en stor tykbundet gryde og sauter løgene, tilsæt hvidløg og tomatpure, lad det lige brænde af og tilsæt så bønner og en kop vand.

Lad det simre under låg i 20 minutter, tilsæt tabasco, tomatstykker og 1 kop vand mere, og lad det simre i 20-30 minutter, smag til med salt og peber.

Anrettes på 4 tallerkener sammen med den skivede røget sværdfisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her