Logo

Røget tun carpaccio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g røget tun, i loin
200 g hvide, kogte bønner, evt. butterbeans
4 fed hvidløg, kogt 2 min.
timiankviste
8 spsk jomfruolivenolie
8 tsk citronsaft
4 blade frisée salat
sort peber fra kværn
italiensk ciabattabrød

Der skæres ca. 30 tynde skiver ad den halvfrosne tunloin. Anrettes på fad og der kværnes sort peber på. Lidt olie og citronsaft hældes over. Bland bønner, hvidløg i skiver, timiankviste, olie og citronsaft. Anrettes på friséesalat på tunskiverne.

Serveres med groft brød.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.637 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her