Logo

Pasta med champignon og grønne bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med champignon og grønne bønner

 

Pastaen er vendt med en cremet champignonsauce, og de grønne bønner koges med i pastagryden de sidste 5 min. Du kan sagtens bruge samme metode til broccolibuketter, ærter eller spinat.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min.

 

#

250 g markchampignon eller østershatte

15 g smør

1 skalotteløg

1 fed hvidløg

1 spsk hvedemel

2 dl mælk

200-250 g tør pasta

250 g grønne bønner (evt. frosne)

salt og peber

Tilbehør: parmesanost

*

 

Rens svampene, og skær dem i skiver.

Pil skalotteløg og hvidløg, og hak dem fint.

 

Rist svampene i en gryde med smør, og krydr med salt og peber.

Tilsæt skalotteløg og hvidløg, og steg et par min.

 

Rør melet i, og spæd med mælken. Kog saucen igennem i mindst 5 min.

 

Kog pastaen efter pakkens anvisning, og tilsæt de rensede bønner de sidste 5 min. af kogetiden.

 

Hæld pasta og bønner i et dørslag, og vend dem så i svampesaucen.

Smag til med salt og peber, og server med revet parmesanost.

 

Pasta med champignon og grønne bønner


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her