Logo

Røget tunfisk med indbagt spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g røget tun
225 g butterdej, 1 rulle
250 g helbladet spinat
1 dl piskefløde
25 g mandelsplitter
salt
peber
muskat
1 æg, til pensling

Butterdejen rulles ud. Der stikkes 8 runde, lige store plader ud. Spinaten
blancheres, og fløden hældes ved.
Mandelsplitter og krydderier tilsættes.
Koges godt ned. Kan evt. jævnes. Spinaten afkøles og lægges midt på butterdejspladen, den anden lægges ovenpå. Trykkes sammen i kanten med en gaffel. Pensles med æg. Bages ved 200 ° i ca. 15 min.
Serveres til røget tun, der er skåret i skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her