Logo

Røget tunfisk med Kaperscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g røget tunfisk i skiver
4 skiver citron
Salt
Peber, friskkværnet
50 g smør
400 g gulerødder skåret på langs med en ostehøvl
1 dl cremefraiche
4 spsk kapers

Smelt smørret i en tykbundet gryde, kom gulerødderne i sammen med lidt vand, citronskiver og salt, damp dem møre i 2 - 3 minutter.

Pisk cremefraiche stiv og smag til med salt, peber og kapers.

Anret på 4 tallerkner den røgede tunfisk, sammen med de varme gulerødder og kaperscremen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frikadeller med sauce og kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza med søde kartofler og gedeostVegetarvenlig pizza, der kombinerer det søde og salte. Tomatsaucen er erstattet af...
• Grillet hummerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citron-sorbetIs er en nem dessert. Prøv fx Mokkais med abrikoser, Jordbæris, Parfait-is og her...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!