Logo

Røget tunfisk med sauce, spinat og purløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g røget tunfisk
2 dl tør hvidvin
100 g koldt smør
300 g frisk spinat
4 spsk snittet purløg
Smør til stegning
Salt
Peber friskkværnet

Varm smørret i en rummelig pande, steg den revne spinat i smørret til den er blød, bland den strimlede røget tunfisk i, og lad fisken blive varm. Krydres med salt og peber.

Kom hvidvinen i en tykbundet gryde og lad det koge igennem, pisk den kolde smør i, og smag til med salt og peber, tilsæt purløg.

Anret spinaten med fisken på 4 tallerkner, kom den varme sauce over, server straks.

Hertil kan evt. serveres groft brød eller kogt jasminris til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Torskefilet, urtebagt med grønne bønner i tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling i rød thaikarryPrøv den danske klassiker, kylling i karry, med thai-karrypasta i stedet for alm. karry,...
• Æggekage med røget sild og chiliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Zanzibar buddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os