Stegt Camembert har længe været kendt som en lækkerbidsken. Det laves nemt i racletten - blot i mindre potioner end man er vant til. I stedet for det obligatoriske solbærsyltetøj kan man servere halverede udstenede vindruer til. 
6 personer 
2 flûte 
400 g Camembert 
2 æg 
5 spsk fløde 
100 g rasp 
50 g koldt smør 
4 spsk olie 
8 spsk solbærsyltetøj 
1. Flutene skæres i skrå tykke skiver og ristes ovenpå raclettegrillen. 
2. Camemberten skæres i 1 cm tykke skiver og anrettes på et fad. 
3. Æggene slås ud og piskes med en gaffel med fløden og raspen blandes i. 
4. Smørret skæres ud i små klumper og anrettes på en tallerken. 
Olien hældes i en lille skål og syltetøjet hældes i en skål og stilles på bordet. 
5. Lidt olie varmes i den lille pande. 
Osteskiverne lægges i, der hældes lidt æggemasse henover og øverst fordeles nogle smørklumper. 
Det hele steges til æggemassen er gylden og spises med flûtes og solbærsyltetøj.