500 g  kartofler 
600 g  kalvelever 
4 små skalotteløg 
1 bk. radise- eller sennepsspirer 
4 friske salvieblade 
150 g  provolone ost 
4 spsk  olie 
salt og peber i kværn 
1 dl  tør hvidvin 
2 spsk  smør i små klatter 
  
Kartoflerne børstes, kommes i en gryde, og der hældes akkurat så meget vand ved at kartoflerne er dækket, koges i ca. 20 minutter indtil de er møre.
Vandet hældes fra og kartoflerne damper af og holdes varme oven på raclette-grillen.
Hinder og sener på leveren fjernes, og den skæres i skiver.
Skiverne anrettes på et fad.
Løgene pilles og hakkes fint.
Spirerne og salvien skylles, og begge dele anrettes.
Osten skæres i tynde skiver i størrelser der passer til raclettepanderne.
Sættes på bordet sammen med olien, salt, peber, vin og smørret.
Nogle løgstykker steges i olie, indtil de begynder at klares, og leverskiverne steges med 1-2 minutter på hver side.
Leverstykkerne krydres let med salt og peber, og salvie og spirer lægges ovenpå.
2 tsk  vin dryppes over, 1 osteskive lægges på, og til sidst fordeles nogle smørklatter.
Leveren grilles, indtil osten begynder at smelte og tager farve.