Logo

Raclette med Roquefort

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Roquefort - raclette er hurtigt lavet hvis man har osten og kogte kartofler i køleskabet i forvejen. Sammen med en kryderet rødvin og en skål salat får man et solidt, velsmagende måltid ud af det. Roqueforten kan erstattes med Gorgonzola eller en anden blåskimmelost.
4 personer

1 kg kogte pillekartofler
1 bdt purløg
250 g Roquefort ost
1 dl cremefraiche

A. Kartoflerne pilles og skæres i skiver og purløg hakkes fint.

B. Osten moses med en gaffel, røres med cremefraiche og purløg smages evt. til med peber. Smørret smeltes og holdes varmt og flydende oven på racletten.

C. Ved bordet smører hver deres lille pande med smeltet smør.
Bunden dækkes med kartoffelskiver og overhældes med ostemassen.
Varmes til massen er gylden.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svinekæber i ølmarinadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kogte krebsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ungarsk gullasch med rodfrugter og kartoffelmos, og Krydret parfait flødeisPå denne tid af året er det dejligt med krydrede gryderetter. Desserten er parfait, der er...
• VanillecremeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!