Logo

Raclette med Roquefort

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Roquefort - raclette er hurtigt lavet hvis man har osten og kogte kartofler i køleskabet i forvejen. Sammen med en kryderet rødvin og en skål salat får man et solidt, velsmagende måltid ud af det. Roqueforten kan erstattes med Gorgonzola eller en anden blåskimmelost.
4 personer

1 kg kogte pillekartofler
1 bdt purløg
250 g Roquefort ost
1 dl cremefraiche

A. Kartoflerne pilles og skæres i skiver og purløg hakkes fint.

B. Osten moses med en gaffel, røres med cremefraiche og purløg smages evt. til med peber. Smørret smeltes og holdes varmt og flydende oven på racletten.

C. Ved bordet smører hver deres lille pande med smeltet smør.
Bunden dækkes med kartoffelskiver og overhældes med ostemassen.
Varmes til massen er gylden.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?