Logo

Raclette med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Schabziger kløverost er en schweizisk specialitet, pikant og krydret. Desuden er den ikke særlig fedtholdig. Den franske skæreost Reblochon kan også bruges, den indeholder dog 45% fedt i tørstof.
4 personer

1 stort formfranskbrød
200 g kogt skinke uden fedtkant i tynde skiver.
1 gul peberfrugt
4 æg
4 spsk fløde
1 knsp stærk paprika
200 g Schabziger ost
½ dl olie
200 g cornichoner (små saltagurker)

A. Brødet skæres i skiver og ristes på grillpladen.

B. Skinken skæres ud så den passer i panderne.
Anrettes på et fad.
Osten rives og hældes i en skål.
Olie og saltagurker kommes i hver sin skål.

C. Æggene piskes med fløde, salt og paprika og blandes med peberfrugten, der er skåret i små tern.

D. I hver pande opvarmes lidt olie og skinkeskiverne steges til den løfter sig let. Herefter hældes ca. 3 spsk æggemasse over skinken og steges til massen stivner.
1 spsk ost drysses henover og portionen gratineres.
Spises med det ristede brød og saltagurker.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?