Logo

Raclette pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Afhængig af model instilles termostaten på max position. Hæld en lille skefuld dej ud midt på grillstegepladen og fordel den jævnt i cirkulære bevægelser ud fra midten. Lad pandekagen bage i ca. 2 minutter på hver side.

Klassisk fransk pandekagedej:
Bland 500 g sigtet hvedemel med 1 liter mælk til det får en jævn konsistens.
Tilsæt 6 piskede æg, lidt salt og 2 spsk olie eller smeltet smør.
Lad stå og hvile i 1-2 timer.

Pandekagedej med øl:
For at få lidt lettere pandekager kan ¼ liter mælk erstattes med ¼ liter øl.

Hvis dejen bliver for tyk, tilføjes et lille glas vand og der omrøres igen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med varm-røget ørred og persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt hvidkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Poussins Catelaine med fyldt kartoffelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med sødt fyld 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!