1 portion Raclette pandekager (se opskrift) 
100 g hakkede valnødder eller hasselnødder 
3 spsk  honning 
Bland ingredienserne. 
Læg en smule af blandingen på den færdigbagte pandekage og fold pandekagen. 
Lad ligge på grillstegepladen i få sekunder. 
Server og dekorer med flødeskum. 
Raclette pandekager 
Afhængig af model instilles termostaten på max position. Hæld en lille skefuld dej ud midt på grillstegepladen og fordel den jævnt i cirkulære bevægelser ud fra midten. 
Lad pandekagen bage i ca. 2 minutter på hver side. 
Klassisk fransk pandekagedej: 
Bland 500 g sigtet hvedemel med 1 liter mælk til det får en jævn konsistens. 
Tilsæt 6 piskede æg, lidt salt og 2 spsk  olie eller smeltet smør. 
Lad stå og hvile i 1-2 timer. 
Dej med øl: 
For at få lidt lettere pandekager kan ¼ liter mælk erstattes med ¼ liter øl. 
Hvis dejen bliver for tyk, tilføjes et lille glas vand og der omrøres igen.