Logo

Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg og rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g okseinderlår eller klump
4 spsk olivenolie
1 tallerken med hvedemel
12 skalotteløg
3 grene rosmarin
1/2 flaske chianti rødvin
8 tomater
4 fed hvidløg
1 lille stykke hel kanel ca 3 cm langt
1/2 L oksebouillon
salt, friskkværnet peber
 
Frisk brød
 
Skær oksekødet i tern på 3X3 cm og vend det i melet. varm olien op i en
stor gryde og steg kødet 2-3 min til det er gyldent på alle sider.
Tag så kødet op af gryden.
Pil løgene og skær dem i skiver.
Pil bladene af rosmarinen og steg begge dele i gryden.
Og læg så kødet tilbage i gryden.
Kom rødvinen ved og lad det simre i 5 min.
Skyl tomaterne og skær dem i kvarte.
Pil hvidløgene og hak dem groft. Hak også kanelstykket fint og kom det
hele op i gryden.
Tilsæt bouillonen.
Lad nu det hele simre under låg i yderligere 1 1/2 time.
Rør undervejs og tilsæt evt. lidt mere vand.
Når retten er færdig, smages den til med salt og peber.
Serveres med frisk brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MedistergrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cupnoodles med karryLav dine helt egne cupnoodles. De smager skønt! Tips: Hvis du vil lave cupnoodles som...
• Oksekødsbolle i tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lune skovjordbær med mandel-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os