Logo

Ragout med kødrester

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 til 4 hakkede løg
2 store fed hvidløg i skiver
1 gulerod i tern
1 blegselleri i tern
1 glas tør Marsala
2 laurbærblade
hakket timian
80 g bacon i tern
200 g stegt kød fx. oksesteg
200 g Al Dente Gobetti pasta
parmesanost
olivenolie
hakket persille
 
Kom alle ingredienser, undtagen pastaen, i en gryde.
Kom lidt vand ved, så det lige akkurat dækker.
Lad det simre i 30 minutter eller længere.
Kog pastaen og vend den i ragouten.
Server med parmesan, lidt olivenolie og persille.
Tips: Har du ingen rester, kan du stege noget mørt oksekød i tern eller strimler og vende i ragouten til sidst.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kogt fiskefiletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tortillas med krydret oksekød og masser af lækkert tilbehørTortillas er supernem hverdagsmad. Med masser af salat, sorte bønner og guacamole er denne...
• Kylling med karry og kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med varm chokoladesauce 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os