Logo

Ragout med roastbeef, æble og rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 dåse champignoncreme
500 g roastbeef
6 dl mælk
1 rødløg
2 små æbler
6 kogte kartofler
½ spsk tørret rosmarin eller 2 kviste frisk
1 dl grofthakket bredbladet persille
salt og peber
smør og olie
 
Skær roastbeefen i tykke strimler.
Skær kartoflerne i mindre stykker, rødløget i både og fjern kernehuset fra æblerne og skær dem i små både.
Brun kartofler, roastbeef, rosmarin, rødløg i æble i smør og olie.
Hæld champignoncreme og mælk på og lad det hele koge op.
Smag til med salt og peber.
Garner med persille.
Server i dybe tallerkener sammen med råsyltede tyttebær og brød.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?