Logo

Ranchbønner med spejlæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ranchbønner med spejlæg

 

Lev som i det vilde westen - og spis denne ret direkte fra panden. Server evt. flere æg til.

Ranchbønner er en mættende ret til 2 personer. Er du alene så halver portionen. Tilberedningstid: 15 min og så kan du ride videre.

#

½ bdt forårsløg eller 1 gult løg

25 g smør

1 ds (400 g) bønner i tomat

¼ tsk chilipulver

1-2 fed hvidløg

salt og peber fra kværn

100 g pålægsrester, skinke eller pølser

2 æg

*

1. Skær roden af løgene og snit dem i tynde ringe.

Evt. gule løg skal hakkes.

2. Svits løgene i halvdelen af smørret, 2-3 min., i en pande.

3. Tilsæt bønner med væde samt chili og pillede, pressede hvidløgsfed - begge dele efter smag, men retten må gerne være ret krads - du er vel sej.

Måske skal der også salt og peber i.

4. Skær pålægsrester/kød i små terninger, der blandes i bønnerne.

Læg låg på panden.

5. Spejl æggene i resten af smørret, på en anden pande.

6. Server rugbrød eller grove boller til, og pas på du ikke bliver overfaldet og frarøvet denne lækre spicy ret.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vanilleis med kiwicremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os