Logo

Ravioli på spinatbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ravioli på spinatbund

1 stor pakke dybfrossen, hel spinat

200 g kogt tunge

¼ tsk salvie

1 stor eller 2 små ds ravioli i tomatsauce

200 g Emmentaler eller Danbo ost

Til­behør: hvidt brød, salat

*

Optø spinaten, overhæld den med kogende vand, hæld det fra og lad spinaten dryppe godt af.

Bred den ud i velsmurt, ildfast fad og drys med grofthakket tunge og salvie.

Fordel raviolien ovenpå og drys med et tykt lag høvlet eller groft reven ost.

Stil fadet i en 250°C varm ovn i ca. 20 minutter - og server straks med hvidt brød og sa­lat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?