Logo

Ravioli på spinatbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ravioli på spinatbund

1 stor pakke dybfrossen, hel spinat

200 g kogt tunge

¼ tsk salvie

1 stor eller 2 små ds ravioli i tomatsauce

200 g Emmentaler eller Danbo ost

Til­behør: hvidt brød, salat

*

Optø spinaten, overhæld den med kogende vand, hæld det fra og lad spinaten dryppe godt af.

Bred den ud i velsmurt, ildfast fad og drys med grofthakket tunge og salvie.

Fordel raviolien ovenpå og drys med et tykt lag høvlet eller groft reven ost.

Stil fadet i en 250°C varm ovn i ca. 20 minutter - og server straks med hvidt brød og sa­lat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Glaseret skinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rejer med jasminris og salsa, indiskPrøv en ægte indisk 'curry' med masser af krydderier og en indisk udgave af tomatsalsa....
• Grøn vinterret med skorzonerodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DaddelsirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os