Logo

Regnbueørred med hvidtjørn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g kartofler
hvidtjørnblomst og -blade
4 stk regnbueørred
400 g spinat
12 finthakkede skalotteløg
hvidvin og hvidvinseddike
200 g smør

Kartoflerne koges og vendes lige før servering i lidt smør.
Ørreden renses og i bugen fyldes salt, peber og hvidtjørnblomst og -blade. Steges i smør 7-10 min. på hver side.

Saucen:
Skalotteløgene dampes møre i lidt smør, tilsættes ¼ dl hvidvinseddike, lad det koge næsten væk og tilsæt så 2 ½ dl hvidvin.
Lad det koge ind til en tredjedel, heri piskes kolde smørklatter, ca. 125 g, til smagen er blød og behagelig. Vendes med hakkede hvidtjørnblade og -blomster samt salt og peber.

Spinaten vaskes og ristes i lidt smør med salt og peber.
Anret på et fad med saucen i en skål ved siden af.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.331 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?