Logo

Regnbueørred med æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 regnbueørreder, rensede
1 spsk citronsaft
4 kviste rosmarin
friskkværnet peber
75 g smør
2 Mutsu æbler, skrællet i tykke skiver
1 citron i 4 både

Gnid fiskene indvendig med citronsaft og friskkværnet peber og læg en rosmarinkvist i hver.
Smelt 50 gram smør på panden og steg fiskene ved moderat varme. Vend fiskene en gang under stegningen og pas på ikke at ødelægge skindet.
Placer fiskene på et opvarmet fad.
Smelt resten af smørret og steg æblestykkerne 4-5 minutter til de er gyldne.
Servering
Server fiskene omgivet af æblestykker med citronbåde og persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her