1 spsk  jomfru olivenolie 
1 tsk  finthakket frisk basilikum 
200 gram rejer uden skal 
4 kyllingebryster 
jomfru olivenolie til stegning 
salt og peber 
 
Sauce: 
½ løg 
100 gram galia melon 
1 tsk  olie 
2 dl  grønsagsbouillon 
1 spsk  citronsaft 
2 tsk  sukker 
2 tsk  majsstivelse 
salt og peber 
 
Gulerodstoppe: 
200 gram gulerødder 
75 gram kvark 5 % 
50 gram flødeost 
1 tsk  citronskal 
1 fed hvidløg 
salt
  
Olie, basilikum og rejer blandes sammen. 
Der skæres en stor lomme ind i kyllingebrysterne. 
Rejefyldet fordeles i lommerne. 
Lommerne lukkes med en tandstik eller kødpind. 
Opvarm lidt olie på en pande. 
Kyllingebrysterne brunes og steges i ca. 4 minutter på begge sider (eller 
til de har en centrum temperatur på 75ºC). 
Kyllingebrysterne drysses med salt og peber. 
Sauce: Løg og melon hakkes fint. 
Olien varmes på en pande. 
Løg og melon kommes på panden og steger et par minutter. 
Bouillon, citronsaft, sukker og majsstivelse røres sammen og tilsættes. 
Saucen koges sammen og smages til med salt og peber. 
Gulerodstoppe: Gulerødderne rives fint, og overskydende væde presses 
fra. Kvark, flødeost, citronskal, hvidløg, og salt røres sammen. 
Gulerødderne røres i og formes med en ske til små toppe. 
Server kyllingebrysterne, med saucen, gulerodstoppe og kogte ris.