Logo

Rejepande med peberfrugt og spirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g rejer
1 broccoli
2 porer, i skiver
1 rød peberfrugt, i skiver
1 squash, skåret i tern
1 dl bønnespirer
4 dl vand
1 ½ spsk Maizena hvedemel
evt. 1 tsk fiskebouillon

Broccolien skæres i tern og de grønne buketter opdeles i små buketter.
Squash, porer og peberfrugt udskæres.
Hæld vandet op i et deciliter mål eller lign.
Sæt en sauterpande eller wok over på stærk varme.
Svits grønsagerne på en varm, tør pande i 1 – 2 min. under omrøring.
Forlad ikke panden - Det går stærkt.
Når grønsagerne begynder ar bide sig fast i bunden, skal vandet hældes på under omrøring.
Tilsæt rejerne.
Retten jævnes med en Maizenajævning.
Tilsæt bønnespirer og lad småsimre under låg i 2 min.
Retten smages til med salt og peber.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.591 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her