Logo

Rejer i oste- og dildsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g pillede rejer
 
Sauce af :
200 g flødeost naturel
3 dl mælk
1 dl friskhakket dild
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
500 g frisk pasta
1 spsk olie
salt til kogevandet
 
Pynt: Broccoli
Pasta : Bring vandet til pastaen i kog med olie og salt. Kom pasta og broccoli i det kogende vand og kog 3-4 minutter (se evt. kogevejledning på pastaen.)
 
Sauce :

Skær flødeosten i mindre stykker og kom den i en tykbundet gryde.
Pisk mælken i lidt efter lidt. Giv blandingen et opkog og tilsæt dild.
Smag til med salt og peber.
Hæld rejerne i en skål og hæld saucen over.
Hæld vandet fra pastaen og server den med broccoli til den lune sauce.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?