Logo

Rejer i kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 mellemstort hvidkål
3 spsk olie
3-4 gulerødder
2 skalotteløg i tern
1 spsk hvidløg/chili (chilipasta)
1 spsk paprika
300 g frosne rejer
2 dl kyllingbouillon
2-3 spsk fishsauce (efter smag)
en kop ketchup (valgfri men Beauvais er god)
Maizena jævning
salt og peber
godt rugbrød
 
Skær kålen i grove strimler.
Del gulerødderne på langs og skær dem i 3 cm lange skrå skiver
Steg kålen i olie i en god wok med god varme.
Det må gerne få lidt farve.
I en pande steges løg og gulerødder i lidt olie sammen med paprika og
hvidløg/chili til de er næsten møre.
Hæld det hele i wokken sammen med bouillonen og ketchup og fishsauce og lad det simre under låg til du synes det er færdigt. (Det må gerne have lidt bid.)
Når du synes det er ved at være færdigt skubber du det hele op ad
indersiden af wokken og jævner væden med Maizena.
Rejerne tilføjes nogle minutter før servering.
Smag til med salt og peber evt fishsauce.
Serveres med gode tykke skiver groft rugbrød og en kold øl.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkålsgratin med rejerBlomkålsgratin kan laves på mange måder. Her laves retten med rejer og en lille smule...
• Lynstegt svinekød med grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BønnegrydeBønner og fløde er godt fyld i en resteret
• Appelsinfromage med mandelsmagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os