Logo

Rimet pighvar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g pighvarfilet
25 g smeltet smør
4 jordskokker
2 dl fiskefond
1 tsk trøffelolie
lidt estragon
lidt smør
 
Pighvar uden ben og skind drysset med lidt salt og sukker og trækker i
et par timer på køl.
De skrællede jordskokker skæres i tynde skiver, som ristes hårdt af på
pande.
Tilsæt fiskefond og reducér saucen.
Jævn saucen med smør og tilsæt estragon og trøffelolie.
Pighvarfileten deles i 6 stykker, pensles med smøret og lunes let.
Anret pighvaren på toppen af jordskokkerne.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?