Logo

Ris med fars

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g oksefars.
2 store løg.
1 rød peber.
1 gul peber.
1 grøn peber
4 spsk ketchup
1 spsk sennep
3 poser ris.
 
De 3 poser ris koges efter anvisning og stilles til afkøling.
Løgene hakkes og svitses på panden, hvor også oksekødet brunes.
Ketchup og sennep tilsættes under omrøring i panden eller gryden.
De 3 pebre hakkes og tilsættes.
Det hele brunes ca 3 min, derefter kommes risen i gryden og blandes sammen kødet.
Retten er klar til servering.
Serveres evt. med lune flûtes.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?