![Rimmet torsk med gyldne valnødder, ørredrogn og saltet selleri Rimmet torsk med gyldne valnødder, ørredrogn og saltet selleri](/images/articles/s2/2015/4/23/rimmet-torsk-med-gyldne-valnødder-ørredrogn-og-saltet-selleri.jpg)
Sådan kan nytårstorsken også se ud.
200 g torsk, ryg/loin
1 spsk salt
1 tsk rørsukker
15 stk valnødder
25 g smør
1 spsk rapsolie
1 lille glas ørredrogn
1 stk knoldselleri, lille
2 spsk purløg, hakket
1 knsp citronskal fra usprøjtet citron
Vend torskeryg med salt og sukker, og rul den stramt i husholdningsfilm.
Læg på køl i 6 timer.
Kog valnødder i ca. 10 min. i 1 l vand.
Si vandet fra, hak nødderne, og rist dem på en stegepande i smør og rapsolie i ca. 5 min., til de er gyldne.