Logo

Rimmet torsk med gyldne valnødder, ørredrogn og saltet selleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rimmet torsk med gyldne valnødder, ørredrogn og saltet selleri

Sådan kan nytårstorsken også se ud.

 

200 g torsk, ryg/loin
1 spsk salt
1 tsk rørsukker
15 stk valnødder
25 g smør
1 spsk rapsolie
1 lille glas ørredrogn
1 stk knoldselleri, lille
2 spsk purløg, hakket
1 knsp citronskal fra usprøjtet citron

 

Vend torskeryg med salt og sukker, og rul den stramt i husholdningsfilm.

Læg på køl i 6 timer.

Kog valnødder i ca. 10 min. i 1 l vand.

Si vandet fra, hak nødderne, og rist dem på en stegepande i smør og rapsolie i ca. 5 min., til de er gyldne.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.447 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?