Logo

Ristet makrel med orientalsk agurk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

8 små makrelfileter
10 g smør
2 fed hakket hvidløg
frisk hakket ingefær, på størrelse med en valnød
1/2 rød chili, finthakket
1 spsk olie
2 bdt. forårsløg
2 skrællede udkernede agurker
saften af 1 lime
1/2 bdt. bredbladet persille
Tilbehør: 4 dl jasminris


Varm smørret på en pande.

Krydr fileterne med salt og peber og steg dem med skindsiden nedad i 5 min.

Vend fileterne og tag panden fra varmen og lad dem trække færdige ved eftervarmen.
Skær agurk og forårsløg i strimler.

Kom olien på en pande og svits ingefær, chili og hvidløg ved høj varme.

Tilsæt forårsløg og agurk og steg det et par minutter.

Tilsæt saften fra 1 lime og lad det koge lidt ind.

Vend hakket bredbladet persille i og smag til med salt.
Server den lynstegte agurk til ristet makrel med jasminris.


Grønsager pr. person: ca. 150 g

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Albansk lammeleverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunbryst med persille 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt tun med granutala og saltbagte kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sorbet med passionsfrugter og CampariEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os