Logo

Ristet makrel med grape

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g makrelfilet
2 salathoved
2 grape
1 dl olie
12 cherrytomater
1 fennikel
evt. lucernespirer
salt
peber
sukker

Salaten skylles og anrettes på en tallerken med den ene grapefrugt og cherrytomater skåret i både samt fintskåret fennikel. Makrelfileterne ristes på en hed pande med lidt olie. Saften af den anden grapefrugt, lidt sukker, salt og peber røres sammen og kommes over salaten. Herefter anrettes makrellerne.
Servér retten med brød eller nye kartofler.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?