Logo

Ristet makrel med grape

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g makrelfilet
2 salathoved
2 grape
1 dl olie
12 cherrytomater
1 fennikel
evt. lucernespirer
salt
peber
sukker

Salaten skylles og anrettes på en tallerken med den ene grapefrugt og cherrytomater skåret i både samt fintskåret fennikel. Makrelfileterne ristes på en hed pande med lidt olie. Saften af den anden grapefrugt, lidt sukker, salt og peber røres sammen og kommes over salaten. Herefter anrettes makrellerne.
Servér retten med brød eller nye kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her