Logo

Ristet laks på flødekogte porrer med æble- og peberrodssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g laksefilet
salt
peber
olie/smør
2 porrer
1 løg
1 madæble
5 dl fløde
frisk, høvlet peberrod
citronsaft
persille

Laksefileterne skylles og duppes tørre. Krydr med salt og peber, og steg fisken i olie og smør, 2-3 min. på hver side.

Porrerne skæres i 6-8 cm stave og blancheres kort tid i letsaltet vand. Løg og æble skæres i tern og ristes. Fløden hældes på (noget af fløden kan evt. erstattes af mælk), porrerne lægges ned i saucen, som får lov til at simre lidt. Smag til med frisk, høvlet peberrod, citronsaft samt salt og peber.

drys lidt persille over retten, og servér den med kartofler.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.181 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?