Logo

Lynstegt laks og grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g laksebøffer
0,6 dl olie
200 g peberfrugt i skiver
200 g mangetouærter
750 g finthakket kinakål
200 g forårsløg skåret i kvarte
2 fed hakket hvidløg
2 tsk støt ingefær
1 spsk Maizena
2,5 dl fiskebouillon
1 spsk østersauce
1 spsk hvidvin
Salt
Peber, friskkværnet

Rens laksebøfferne for skind og ben. Skær dem i tykke strimler, varm olien op på en tykbundet pande, kom laksebøfferne i og steg dem ved jævn varme, til de er gyldne. Tag laksebøfferne af panden og lad dem afdryppe på en køkkenrulle.

Kom peberfrugt og ærter på panden og steg i 2 minutter. Kom kålen og forårsløg, hvidløg og ingefær i og steg i et minut. Kom laksebøfferne tilbage på panden. Blend Maizena med fiskebouillon, østersauce og hvidvin til en passende konsistens og kom det i panden. Lad det simre ved svag varme i et minut, eller til saucen koger og bliver tyk. Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her