Logo

Rognfrikadeller med stuvet spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rognfrikadeller med stuvet spinat

Rognfrikadeller med stuvet spinat

2 kogte kartofler

1 stor eller 2 små ds torskerogn

1 spsk revet løg

2 æg

3-4 spsk hvedemel

peber

smør eller margarine

Tilbehør: kogte kartofler, stuvet spinat

*

Mos kartofler og torskerogn og rør det sammen med revet løg.

Tilsæt de sammenpiskede æg og hvedemel og smag til med peber.

Lad farsen stå 10 minutter og form den derefter til små frikadeller med en dessertske.

Steg dem efterhånden i rigeligt smør eller margarine.

Server frikadellerne med kogte kartofler og stuvet spinat.

Madopskrift billede

Stuvet spinat
450 g frosset, hakket spinat
1,5 dl minimælk
2 spsk hvedemel
30 g smør
sukker
muskat
*

Kom mælk i en gryde, pisk melet i.

Varm blandingen op under piskning.

Kom smørret i.

Kom den frosne spinat i.

Kog spinaten med i saucen ved svag varme, så den tør op.

Smag til med salt, peber, sukker og revet muskat.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her