Logo

Romerske hakkedrenge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg hakket oksekød
250 g tagliatelle
200 g moden gorgonzola
5 spsk smør

Form 5 hakkebøffer af kødet og gem en bid gorgonzola på størrelse med to sukkerknalder i midten af hver. Drys lidt salt over.
Smelt et par spsk smør på panden og steg bøfferne ved moderat varme - 160°C - på begge sider.
Vend dem hyppigt, så de kun bliver brune udvendig, mens osten indeni smelter. Det tager et kvarter til tyve minutter.
Når bøfferne er stegte, lægges de fire fra på et forvarmet fad og holdes varme.
Den femte sønderdeles med spartelen og røres grundigt sammen med pandens fedtstof - yderligere smør kan tilføjes.
Den drænede pasta blandes med pandens indhold og serveres straks.
Kogt broccoli eller blomkål er velegnet hertil - selvom specielt blomkål ikke er blid mod rødvin.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødvinsmarineret oksebrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hellefisk og urter i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skovdue med bønner og gratineret blomkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risbudding, varmEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os