Logo

Romerske hakkedrenge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hakket oksekød
250 g tagliatelle
200 g moden gorgonzola
5 spsk smør

Form 5 hakkebøffer af kødet og gem en bid gorgonzola på størrelse med to sukkerknalder i midten af hver. Drys lidt salt over.
Smelt et par spsk smør på panden og steg bøfferne ved moderat varme - 160°C - på begge sider.
Vend dem hyppigt, så de kun bliver brune udvendig, mens osten indeni smelter. Det tager et kvarter til tyve minutter.
Når bøfferne er stegte, lægges de fire fra på et forvarmet fad og holdes varme.
Den femte sønderdeles med spartelen og røres grundigt sammen med pandens fedtstof - yderligere smør kan tilføjes.
Den drænede pasta blandes med pandens indhold og serveres straks.
Kogt broccoli eller blomkål er velegnet hertil - selvom specielt blomkål ikke er blid mod rødvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.085 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her