Logo

Rosmarin-koteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rosmarin-koteletter

4 tykke skiver nakkekam

salt og peber

¾ tsk tørret rosmarin

smør eller margarine

½ citron saft af

Tilbehør: Råstegte kartofler - se Tillæg eller kogt spaghetti - se Tillæg

*

Bank koteletterne godt ud med knyttet hånd og gnid dem med salt og peber.

Gnid rosmarinen mellem fingrene direkte ned over koteletterne og tryk det fast.

Opvarm smør eller margarine i panden og steg koteletterne heri - 3-5 minutter på hver side.

Anret dem på opvarmet fad.

Kom ekstra smør eller margarine i panden sammen med citronsaft og brun det.

Hæld det over koteletterne og server dem med råstegte kartofler eller kogt spaghetti.

Madopskrift billede 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Torsk dampet med grønne bønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling i filodejspakkerOverrask gæsterne med kyllingebryst og grønsager smukt indpakkede i filodej. Det er både...
• Wokstrimler med grove grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• YoghurtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os