Logo

Roti Canai

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hvedemel
15 g sukker
0,5 g salt
10 g condensed mælk
10 g æg
10 g margarine
3 dl vand

Opløs sukker og salt i vandet, tilsæt mælk, æg og hvedemel og bland godt.
Tilsæt margarine
Ælt dejen til den er blød og ikke længere klistrer, del dejen i ca. 70 gram store stykker.
Form dejen til kugler, som pensles med margarine.
Dæk dejkuglerne til (fx med viskestykke) og lad det stå i ca. 5 timer eller natten over.
Pres forsigtigt dejen med håndfladen for at strække den - hold fast på dejen og træk let i den for at strække den - gentag dette ca. 8 gange.
Når du til sidst har en tynd dejplade, folder du den eller ruller den sammen til en klump. (måske som en forårsrulle)
Lad dejen stå i 10 minutter.
Steg den så på begge sider over en middel varme indtil den er gyldenbrun.
Server Roti Canai med karry
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling 'Danoise' med skysauce og agurkesalatKylling Danoise (gammeldags grydestegt kylling). Denne ret smager af sommer! Nye kartofler...
• Wraps med tunEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KåldolmereServer små hvidkålspakker med krydret farsfyld og genopdag en god gammel opskrift....
• Jordbær-foolEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os