Logo

Ruskisnusk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg
500 g porrer i ringe
500 g gulerødder i tern
500 g hakket svinekød
margarine
salt, peber
 
Svits løg, porre og gulerod i margarinen i ca 5 min, tilsæt kødet og lad
det svitse med til det skifter farve.
Krydr med salt og peber og hæld lidt vand ved, så det knap dækker.
Lad retten simre ca. 1 time ved svag varme og server den med pasta.
 
Tips: Retten skal ikke jævnes og fedtprocenten afhænger af det kød
der bruges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her