Logo

Ruskomsnusk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket oksekød (med lav fedt %)
2 bagekartofler
2 gulerødder
1 stor porre
paprika, salt/peber efter smag 
en smule chili
1 stort løg
1 dåse hakkede tomater
ca. 15-25 g margarine
8 flûtes
 
Riv gulerødder og kartofler groft.
Skær porren i tynde skiver.
Bland grønsagerne i oksekødet sammen med krydderierne.
Læg det i et ovnfast fad, skær løget i både, stik dem ned i farsen og
spred de hakkede tomater over farsen, sammen med små klatter margarine.
Sæt den i en 200ºC varm ovn. ca. 60 min.
Varm brødene.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt flæsk med persille-purløgssauceStegt flæsk er klassisk dansk husmandskost, som er blevet nydt i mange generationer og...
• Kalvelever og lynstegte grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinekød med hvidløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Syltede abrikoser med chili og vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os