Logo

Russerdrenge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g hakket oksekød
2 skiver hvedebrød
1 løg
6 store kartofler
Smør
Edelsüss paprika
cremefraiche

Blød hvedebrødet ud i lidt vand og fjern skorpen.
Pil og hak løget. Svits det på panden.
Bland hakkekødet, brødkrummen og det svitsede løg.
Smag til med krydderierne.
Form hakkebøfferne og brun dem på begge sider på panden.
Anbring de stegte bøffer taglagt i et smurt, ovnfast fad.
Fordel de skiveskåerne kartofler omkring bøfferne.
Start saucen med at smelte smørret i en kasserolle.
Tilsæt hvedemel og bouillon. Riv løget og kom det i. Smag evt. til med salt.
Tag saucen fra varmen og rør creme fraichen i og hæld så saucen over bøfferne.
Drys med parmesan og rasp, og sæt i fadet i ovenen ved god varme - 200° - et kvarters tid.
Russerne drikker postevand til - men har ved festlige anledninger lagt bunden med et tandkrus vodka!
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingespid med quinoa-salatQuinoa er et supersundt lille frø, som dyrkes i det bolivianske højland. Fås i...
• Aspargessuppe med vanilje + flute med kryddersmørVed første øjekast en modig komposition. Men det klart: Asparges og vanilje passer sammen...
• Lammekød a la CatalaneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kakaomælk med isDet ser lækkert ud, det vækker jubel og det smager fantastisk, prøv selv
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os