Logo

Russerdrenge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g hakket oksekød
2 skiver hvedebrød
1 løg
6 store kartofler
Smør
Edelsüss paprika
cremefraiche

Blød hvedebrødet ud i lidt vand og fjern skorpen.
Pil og hak løget. Svits det på panden.
Bland hakkekødet, brødkrummen og det svitsede løg.
Smag til med krydderierne.
Form hakkebøfferne og brun dem på begge sider på panden.
Anbring de stegte bøffer taglagt i et smurt, ovnfast fad.
Fordel de skiveskåerne kartofler omkring bøfferne.
Start saucen med at smelte smørret i en kasserolle.
Tilsæt hvedemel og bouillon. Riv løget og kom det i. Smag evt. til med salt.
Tag saucen fra varmen og rør creme fraichen i og hæld så saucen over bøfferne.
Drys med parmesan og rasp, og sæt i fadet i ovenen ved god varme - 200° - et kvarters tid.
Russerne drikker postevand til - men har ved festlige anledninger lagt bunden med et tandkrus vodka!
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?