Logo

ukrainsk rødbedesuppe - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 30 min. i alt

# Ingredienser

5 store rødbeder
3 hakkede løg
3 gulerødder i små terninger
150 g fintsnittet hvidkål
½ kg oksebov skåret i små terninger
2 spsk smør eller margarine
1½ l suppe, bouillon eller vand
salt, peber
2 knuste fed hvidløg
1 laurbærblad
3 groftrevne kartofler
cremefraiche 

* Tilberedning

Kom de rensede og skyllede rødbeder i trykkogeren og hæld så meget vand ved at de lige er dækkede heraf.
Tilsæt 2 tsk salt pr. l vand.
Læg låg på trykkogeren og bring den på tryk i et kvarter.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Skyl rødbederne i koldt vand og gnid skindet af dem.
Riv rødbederne på den grove side af råkostjernet.
Svits løg, gulerødder og kål i fedtstoffet i trykgryden.
Kom kødet og kartoflerne i og tilsæt væden.
Krydr med salt, peber, knuste hvidløgsfed samt laurbærblad.
Læg låg på gryden og bring den på tryk i 15 min.
Tag trykket af gryden.
Kom de revne rødbeder i, varm den igennem og smag suppen til med salt og peber. 
Serveres med en skefuld cremefraiche i hver portion.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her