Logo

ukrainsk hakkebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g hakket oksekød
1 løg
1 ½ dl hakkede, syltede rødbeder
1 dl hakket persille
3 spsk hakkede kapers
2 æg
½ dl fløde
2 tsk kinesisk soya
margarine til stegning

Hak løget og bland det med kødet, rødbeder, persille og kapers.
Tilsæt æg, fløde, kinesisk soya, salt og peber.
Rør farsen sammen og form den til otte bøffer, der brunes i margarine
på panden 4-5 min på hver side.
Serveres med en Creme-Fraiche dressing og frisk salat.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her