Logo

ukrainsk hakkebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
1 løg
1 ½ dl hakkede, syltede rødbeder
1 dl hakket persille
3 spsk hakkede kapers
2 æg
½ dl fløde
2 tsk kinesisk soya
margarine til stegning

Hak løget og bland det med kødet, rødbeder, persille og kapers.
Tilsæt æg, fløde, kinesisk soya, salt og peber.
Rør farsen sammen og form den til otte bøffer, der brunes i margarine
på panden 4-5 min på hver side.
Serveres med en Creme-Fraiche dressing og frisk salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her