Logo

Russisk hakkebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket oksekød
1 løg
1 ½ dl hakkede, syltede rødbeder
1 dl hakket persille
3 spsk hakkede kapers
2 æg
½ dl fløde
2 tsk kinesisk soya
margarine til stegning

Hak løget og bland det med kødet, rødbeder, persille og kapers.
Tilsæt æg, fløde, kinesisk soya, salt og peber.
Rør farsen sammen og form den til otte bøffer, der brunes i margarine
på panden 4-5 min på hver side.
Serveres med en Creme-Fraiche dressing og frisk salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lam med koriander i sød sauceEn lammeret med koriander i sødsauce - en god variation af lammesteg.
• Bornholmsk sommerbukHer er opskriften på en rigtig spændende ret: grillet dyrekølle serveret med bornholmske...
• Majssalat med baconGrill sommerens søde majskolber og peberfrugter så gider børnene godt spise salat
• Klassisk crépe med citroncreme, jasminte-sorbet ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!