Kogetid i trykkoger: 30 min. i alt 
# Ingredienser
5 store rødbeder 
3 hakkede løg 
3 gulerødder i små terninger 
150 g fintsnittet hvidkål 
½ kg oksebov skåret i små terninger 
2 spsk smør eller margarine 
1½ l suppe, bouillon eller vand 
salt, peber 
2 knuste fed hvidløg 
1 laurbærblad 
3 groftrevne kartofler
cremefraiche  * Tilberedning
Kom de rensede og skyllede rødbeder i trykkogeren og hæld så meget vand ved at de lige er dækkede heraf. 
Tilsæt 2 tsk salt pr. l vand. 
Læg låg på trykkogeren og bring den på tryk i et kvarter. 
Tag hurtigt trykket af gryden. 
Skyl rødbederne i koldt vand og gnid skindet af dem. 
Riv rødbederne på den grove side af råkostjernet. 
Svits løg, gulerødder og kål i fedtstoffet i trykgryden. 
Kom kødet og kartoflerne i og tilsæt væden. 
Krydr med salt, peber, knuste hvidløgsfed samt laurbærblad. 
Læg låg på gryden og bring den på tryk i 15 min. 
Tag trykket af gryden. 
Kom de revne rødbeder i, varm den igennem og smag suppen til med salt og peber. 
Serveres med en skefuld cremefraiche i hver portion.