Logo

Russiske kødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

# Ingredienser 
375 g magert, hakket oksekød
1 grofthakket løg
1 spsk tomatpuré
1 tsk tørrede, blandede krydderurter
salt og peber
hakket persille til pynt
paprika til at drysse over
 
Sauce:
1 finthakket rødløg
400 g hakkede tomater fra dåse
en knivspids paprika
1 tsk tørrede, blandede krydderurter

* Tilberedning 
Kom kød, løg, tomatpure sammen med tørrede, blandede krydderurter i en foodprocessor.
Drys godt med salt og peber og blend derefter til en jævn blanding.
Form blandingen til 12 kugler og stil dem i køleskabet i 30 minutter.
Imens kommes ingredienserne til saucen i en gryde og koges uden låg ved svag varme i 15-20 min  under jævn­lig omrøring.
Smag til med krydderier.
Hæld saucen i et ovn­fast fad og læg kødbollerne i saucen.
Fadet sættes i en forvar­met ovn ved 180 ºC i 45 min.
Server retten drysset med hakket persille og paprika.
 
kJ 650; protein 21 g; fedt 5 g; kulhydrat 8 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her