Logo

Sølvbede indbagt hornfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sølvbeder kaldes også bladbeder eller mangold og findes i flere forskellige farver: lysegrøn, hvid, gul orange og rød. Her bruges bladene til at pakke hornfisken inden inden den bages i ovnen.

 

Madopskrift billede

 

 

6 blade sølvbeder
1 kg frisk hornfiskefilet
1 bdt persille
6 tsk parmesan
1 ½ dl hvidvin
citron
salt og peber
kartofler skåret i både og smurt i olie
hollandaise sauce og rødbede peberrodssalat
 
Skyl fisken drys med persille, parmesan, dryp med citron og salt og peber.
Luk fisken sammen, evt. rul.
Indpak derefter fisken i sølvbedebladet og læg i et ovnfast fad.

Tilsæt hvidvinen og bag ved 200ºC i ½ time.
Vend fisken når den halve tid er gået.

Server med kvarte bagte kartoffelbåde, rødbede peberrodssalat og hollandaise sauce.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?