Logo

Sølvbede indbagt hornfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sølvbeder kaldes også bladbeder eller mangold og findes i flere forskellige farver: lysegrøn, hvid, gul orange og rød. Her bruges bladene til at pakke hornfisken inden inden den bages i ovnen.

 

Madopskrift billede

 

 

6 blade sølvbeder
1 kg frisk hornfiskefilet
1 bdt persille
6 tsk parmesan
1 1/2 dl hvidvin
citron
salt og peber
kartofler skåret i både og smurt i olie
hollandaise sauce og rødbede peberrodssalat
 
Skyl fisken drys med persille, parmesan, dryp med citron og salt og peber.
Luk fisken sammen, evt. rul.
Indpak derefter fisken i sølvbedebladet og læg i et ovnfast fad.

Tilsæt hvidvinen og bag ved 200ºC i 1/2 time.
Vend fisken når den halve tid er gået.

Server med kvarte bagte kartoffelbåde, rødbede peberrodssalat og hollandaise sauce.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede kalkunrullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risotto nicoise-style med grillet tunDu gør din forbrænding en stor tjeneste ved at vælge brune risottoris frem for hvide til...
• GuevetsiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessertkurve med citronmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os